flashback

My ego wants to know

if you miss me.

If you stretch your mind,

to know what lies behind.

 

If you wonder

what could’ve been.

But does it really matter?

Since we never met …

during summer weather.

Waarom zou je ook?

Ik ben niet echt fan van plannen. Sommige zeggen dat zomaar, maar bij mij is het écht zo. Als er één iets is dat ik ondertussen heb geleerd is dat niets loopt volgens plan. Ik heb heus wel ideeën van zaken die ik wil, maar ik pin er mij niet op vast.

Waarom zou je ook? Als mens evolueer je. Je verandert je opinies dagelijks. Je blijft niet voor eeuwig dezelfde persoon. Of dat hoop ik in ieder geval.

Wat de ene dag heel belangrijk voor je lijkt, kan de volgende dag verdwijnen. Zoals bijvoorbeeld een vriendje waarvan je dacht dat er een toekomst in zat, maar wat blijkt? Dat dat helemaal niet zo was.

Of een job dat je idealiseerde in je hoofd totdat je eraan begon en je afvroeg ‘is dit wat ik wil?’. Hup. Van de ene dag op de andere zeg je ‘nee, dat is het niet’ en ga je verder.

Op dit moment studeer ik journalistiek. Is het ook dat wat ik zal doen in mijn leven? Word ik journalist?

Lig je niet meer goed op de markt?

Ik snap de drang niet van mensen die willen dat je terug een relatie hebt. Ik ben ongeveer 5 à 6 maand single. Wat naar mijn mening absoluut niet lang is. Ik wist trouwens ook niet dat er een limiet stond op single zijn.

 

Vorig weekend was het mijn papa’s verjaardag en dus kwam de familie samen voor een etentje. Hét moment voor dezelfde grappen en vragen. Hé, ik zie mijn familie graag hoor, maar please moppen zoals ‘wie weet vindt Billy nog iemand tegen de zomer om mee te gaan op reis’, ‘lig je niet meer goed in de markt?’, ‘zoek deze keer iemand dichter bij huis hé’ zijn niet nodig.

Best nogal contradictorisch met mijn mama die maar blijft herhalen hoe ik niet echt een relatiepersoon ben (bedankt mama?). Ze bedoelt het goed want dan voegt ze er snel aan toe ‘dat ik teveel bezig ben met andere dingen en dus niet echt ruimte heb voor een vriendje’.

Hm, misschien. Ik weet zelf niet zo goed wat ik wil en of ik er inderdaad ruimte voor wil maken.