Dat berichtje heb ik dan uiteindelijk gestuurd naar de Praagse man. Ik speel niet graag spelletjes. Liefst heb ik het zo duidelijk mogelijk. Vingerdik erop!

Ik zei nog eens heel duidelijk dat ik niet op zoek ben naar iets vast en dat ik wou dat hij er eerst nog eens heel goed over nadacht voordat we terug zouden afspreken. Zijn antwoord was chill. Mocht hij gevoelens krijgen, zal hij tijdig afhaken. Oké, top!

Nu moet ik ook toegeven dat ik de situatie misschien verkeerd heb ingeschat. Misschien is hij helemaal niet op zoek naar iets vast, maar misschien wil hij gewoon met iemand tijd verdrijven. Hij is hier tenslotte helemaal alleen, en ik weet hoe dat kan voelen om helemaal alleen te stranden in een ander land.

Trouwens, ken je het, hij heeft een BV (een beste vriendin) in zijn thuisland. We kennen allemaal dat verhaal, niet? Ik confronteerde hem trouwens eens (that’s me) en vroeg hem of hij niet gewoon wat vluchtte van thuis. Omdat heel eerlijk, ikzelf vluchtte van thuis toen ik vertrok op uitwisseling. Ik deed het misschien net iets extremer dan hem, net iets verder. En ik vluchtte niet van één of andere jongen, eerder van mijn ouders haha. Best paradoxaal gezien mijn ouders betaalden voor mijn uitwisseling.

Toen kwam de aap uit de mouw, er was een meisje waar hij iets voor voelde. Arme jongen. Harten worden toch over de hele wereld continu gebrokenSorry not sorry, voor het tikkeltje sarcasme.

Je denkt waarschijnlijk ‘voor geen interesse te hebben, denk je er wel heel veel over na’. Ik denk er niet voortdurend over na, maar het zijn inderdaad zaken die af en toe gelijk een ambetante pop-up in mijn hoofd komen.

Tijd voor een adblocker?

Billy