Brainless

What's the rush on commitment?

The Spectacle of the Other

‘t Is 8u39 ‘s ochtends en ik word wakker met een man op een matras naast mij. Ik kegelde hem uit mijn bed omdat ik graag goed wou slapen.

Een paar weken terug leerde ik hem kennen in de Sioux. Eigenlijk leerde ik er twee kennen die avond, maar deze was leuk.

Misschien heb ik onbewust wel ‘een ding voor mensen van een andere origine’. Hij is van Praag. Grappig want voor mijn onderzoekspaper moet ik mij verdiepen in ‘The Spectacle of The Other’. Misschien verklaart dat het wel allemaal. Theorie toepassen in de praktijk!

Daten is niet mijn ding. Kan het eigenlijk iemands ding zijn? Daarmee bedoel ik dat ik er bang van ben en al zeker met iemand dat ik niet ken. Je doet aan small talk en doet je best om geen psycho te zijn, ook al ben je stiekem één. Of niet soms?

Misschien is het ook mijn ding niet omdat ik niets vast wil. Hij is wel leuk, maar er zit zéker geen toekomst in. Been there, done that. Ja, dat weet ik 100% zeker. Na een tijdje geraak je er wel aan uit wat je wél en wat je niet wilt.

De grootste mop: hij ontving recentelijk zijn Canadees werkvisum en vertrekt ergens in september. Lol, Canada blijft mij toch achtervolgen.

Best wel raar om dit te schrijven wanneer de persoon eigenlijk naast je ligt. Weirdo much.

Iedere keer wanneer we afspreken denk ik ‘oké we moeten dit stoppen’. Het wordt al te serieus naar mijn gedacht. Samen slapen, handen en benen in elkaar wikkelen, koddige zoentjes in de nek en als we over straat lopen, lopen we soms hand in hand … dan heb ik toch reden om te flippen?

Ik denk dat ik hem blijf zien omdat hij wel koddig is en tja, de aandacht is ook fijn. Aandacht krijgen wanneer het mij natuurlijk uitkomt hé. Niet omdat hij extreem knap is. Aantrekkelijk ja, uber babe nee, maar dat ben ik zelf ook niet.

Misschien moet ik vanavond toch eens een duidelijk berichtje sturen voordat het uit de hand loopt? Of misschien niet.

Billy

Previous

Billy on Top

Next

I’m afraid

2 Comments

  1. Haha, zo herkenbaar dit. Hoe vaak ik al gedacht heb “hm, misschien moet ik er maar mee stoppen, hahaha, goei mop, doe toch maar niet”!

  2. De eeuwige twijfels! Maar gelukkig zijn dat ook allemaal dingen waaruit we leren

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: