Zoals ik al zei wil ik niemands ego deuken, maar genoeg is genoeg. Na die beruchte avond bleef hij sturen. Oké, ik ben zeker geen voorstander van spelletjes, maar ik speel dan ook geen: ik ben gewoon niet geïnteresseerd. Ik heb misschien twee keer uit mezelf gestuurd gedurende de 2 weken dat we elkaar kennen waarvan ik een keer goe door de neuze was.

Misschien verschuil ik mij achter mijn schoolwerk, maar op dit moment heb ik ook massa’s schoolwerk. Paper’tje hier, paper’tje daar. Dus toen hij stuurde om deze week af te spreken zei ik vlotjes: I have to submit my paper Friday and another one next week, so the only thing I’m thinking about at the moment is school.

Waarop hij antwoordde dat ik hem maar moet laten weten wanneer ik hem wil zien en ik zei ‘I will’. Hij begreep mij precies niet goed want de dag erop vroeg hij nóg eens of ik kon afspreken. Ja, als ik zeg dat ik je zal sturen, zal ik dat ook wel doen zeker?

Jap, that was the last straw. Tijd voor deze keer een break-up sms’je” waarvoor ik de hulp inschakelde van wat vrienden. Soms wil ik gewoon rechtuit zijn en vlakaf zeggen wat het probleem is, maar niet veel mensen appreciëren dat precies.

Het sms’je bleef bij (voor de mensen die wat inspiratie willen opdoen): ‘… I think we should stop whatever we’re doing. I genuinely don’t have time to invest in someone new (and I probably don’t want to either) even though I think you’re sweet and kind. I hope that when we see each other on the streets we’ll still say hi to one another.’

Zijn antwoord was lief en daar ben ik blij om: I got it, no worries. You’re great, thanks. Of course we will! Enjoy your evening. Ik wou iets terugsturen omdat het mij opnieuw aantrok. Maar soit, het zou niet eerlijk zijn want …

… bindingsangst of niet, schoolwerk of niet, ik heb geen zin in hakkelige Engelstalige gesprekken. Echt waar, deze keer wil ik iemand die dezelfde taal spreekt als mij (letterlijk en figuurlijk), in hetzelfde land woont, intelligent en ambitieus is. En mij the fuck laat doen wat ik wil haha.

Al de rest: laat mij met rust ;).

Billy