Brainless

What's the rush on commitment?

Billy on Top

Toegegeven sinds het gedaan is met mijn ex-vriendje, geniet ik ten volle van het single leven. Dat single leven brengt (natuurlijk) tal van hilarische verhalen met zich mee.

Iedereen die in België woont kent ‘Temptation Island’. Niet dat het een meerwaarde is als je het kent, maar goed, het is zodanig besketen dat je er helaas niet omheen kan.

“Kevin kan absoluut geen seks gehad hebben met 500+ verschillende vrouwen.”

Het is een programma waar 4 of 5 koppels aan deelnemen omdat ze hun relatie willen ‘testen’ op longevity. Ze worden gesplitst op reis en gedurende twee weken omringd door sexy verleiders. Over dat sexy-gedeelte kunnen we nog discussiëren. Momenteel is er maar 1 verleider die mijn hart verovert in het programma en het is niemand minder dan Joshua. Over de mannen van de koppels wil ik zelfs niets kwijt. Het is gewoon triest. Geef ons dan toch iets leuks om naar te kijken!!

Niets idioter dan dat programma. Cultureel verval! Toch, ik kijk er naar.

Gisteren keek ik naar ‘Goedele on Top‘ in bed. Een goede manier om in slaap te vallen. Goedele spreekt met de deelnemers over hun seksleven en ‘Temptation’. Ik kan niet anders dan de seksuologe gelijk geven:

1. Kevin kan absoluut geen seks gehad hebben met 500+ verschillende vrouwen.

goedeleontopA

Waarom Kevin niet zoveel seks kan hebben? Ik bedoel, het is Kevin???? Blèter Kevin. Knap vind ik hem persoonlijk ook niet. Hoewel Lisa mij vertelde dat ze denkt dat hij waarschijnlijk heel lief kan zijn en zo meisjes in zijn bed krijgt. Oké, misschien, maar geen 500 vrouwen.

“Hallo, we leven toevallig wel in de 21ste eeuw hé. Verdiep je wat meer in de anatomie van de vagina.”

2. Als vrouw kom je zelden klaar bij een onenightstand.

goedeleontop1

Dat is waar ik het écht over wil hebben. Ik ben teleurgesteld over de onenightstands die ik heb gehad. Zelfs tot op het punt dat ik het semi onbewust boycot en ervoor zorg dat de man ook niet klaar kan komen. De seks stopt veel te vaak nadat de man is klaargekomen. Alsof dat het doel is!

“Seks is pas seks als je er allebei (of alle drie en meer) ten volle van kan genieten. Onenightstand of niet.”

Mensen reageren soms ‘ja, maar wat verwacht je dan van een onenightstand?’. Eum, misschien dat we allebei klaarkomen en niet slechts 1 van de twee. En diegene die proberen denken dat je vagina soms van steen is waar ze geweldig hard op zitten te frotten.

Hallo, we leven toevallig wel in de 21ste eeuw hé. Verdiep je wat meer in de anatomie van de vagina. Of zoals Zwanetta zegt: punani. Lees het Vaginaboek of bekijk OMGYes, doe er gewoon iets aan! Niets is leuker dan zien dat de andere persoon er ook écht van geniet.

Seks is pas seks als je er allebei (of alle drie en meer) ten volle van kan genieten. Onenightstand of niet.

Billy

Previous

Naïef kind

Next

The Spectacle of the Other

4 Comments

  1. Je wisselt Tim en Kevin om, haha, verder, volledig mee eens: jesus, bleitsmoel, die jongen kan echtnog niet tot 500 tellen. En ja, je tweede puntje, … Een echte onenightstand heb ik nog nooit gehad, maar ik merk dat zelfs ook al bij friends with benefits. Wat eigenlijk nog wel erger is, maar goed.

    • Billy

      Oeps ja, ik bedoelde Tim haha. Oei zegt dat wat over Rambo zijn skills? Het is gewoon zo triest, ze zouden beter wat extra lessen geven over orgasmes tijdens biologie in het middelbaar haha!

  2. Haha ik vind punani echt zo’n zalig woord en zeker de manier waarop ze het uitsprak! Gelukkig heb ik meestal nog geluk gehad en gunden de boys mij ook een pleziertje hehe

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: